Vad är molntjänster?

Maximera er verksamhetspotential genom att hyra datorkraft av OJCO Secure IT. Nyttja flexibiliteten, skalbarheten och kostnadseffektiviteten i att outsourca er datorkraft till pålitliga experter.

Vad innebär molntjänster?

Molntjänster är tjänster och resurser som tillhandahålls över internet, vilka möjliggör lagring, hantering och användning av data och program, utan behovet av lokal fysisk hårdvara. Dess skalbarhet tillgodoser smidig justering av datorkraft efter behov, vilket är kostnadseffektivt, flexibelt och fördelaktigt, särskilt för dem verksamheter med varierande datorkraftsbehov över tid.

När det gäller molntjänster är säkerheten ett delat ansvar mellan leverantör och kund. Vi på OJCO Secure IT upprätthåller vår del genom säkerhetskonfigurationer vilka garanterar en mer robust och trygg IT-infrastruktur.

Vid val av molntjänster elimineras behovet av inköp och underhåll av egen hårdvara, vilket inte bara tillför ekonomiska fördelar, utan även pålitlig, skalbar och säker datorkraft.

Vi berättar gärna mer om att hyra datorkraft hos oss

Hör av er till oss via formuläret nedan så återkommer rätt person med aktuell information till er!

Välkommen till OJCO Secure ITs Workinar den 19 oktober 10.00 avseende Microsoft Azure och dess potential inom säkerhet, innovation och skalbarhet

Workinaret sker på plats eller via länk. På plats finns representanter ifrån OJCO samt distributör Ingram Micro för vidare dialog för de som så önskar.

Agenda för dagen

  • Trender vad gäller Azure och dess potential.
  • Datacenter och primärt dem svenska – Var lagras min data?
  • Kostnadseffektivisering – Kan jag spara tid och pengar eller är Azure en dyr historia?
  • Förtroende och säkerhet – Väsentliga områden vad gäller tjänster i molnet.
  • Azure – Ett modeord eller produkt med faktisk substans. Vi kikar närmare på följande, Azure Virtual Desktop, Defender for Cloud och Azure Sentinel – Säkerhetsinformation och händelsehantering.
  • Klassisk Q&A och nästa steg för er.

Det finns två sätt att ta del av föreläsningen

  • På plats Scandic Hotell Nord Helsingborg med start 10.00 där det vid start bjuds på kaffe och fralla samt lunch 12.15 efter Workinar.
  • På distans via länk med start 10.30.

Alla som deltar får möjlighet till en gratis "OJCO EyeSight" rapport som visar allmän tillgänglig information för att upptäcka och avslöja säkerhetsbrister i er domän.