IT-infrastruktur

En säker och pålitlig IT-infrastruktur är avgörande för att skydda känslig information, förebygga cyberattacker och upprätthålla kontinuiteten i verksamheten genom digitala tjänster och verktyg.

Hur bra koll har ni på er IT-infrastruktur?

Säkra upp eran IT-infrastruktur idag med hjälp av OJCO Secure IT. Våra tjänster för IT-säkerhet är utformade av över 25 års erfarenhet och vi kan skräddarsy säkerhetslösningar utifrån er verksamhets behov.

FortiFabric erbjuder en robust och skalbar nätverksarkitektur som möjliggör säker och effektiv kommunikation inom företags IT- och OT-miljöer.

OT-säkerhet (Operational Technology) syftar till att säkra upp kommunikationen mellan processer som styr produktion och tillverkning. (IT hanterar data- och informationsflöden, medan OT hanterar fysiska processorer och maskiner).

En noggrann riskanalys av företagets IT-miljö är väsentlig för att identifiera och hantera potentiella säkerhetsrisker, minimera sårbarheter och skydda känslig information.

En högre nivå av säkerhet tillför en starkare IT-infrastruktur

Låt er verksamhet växa i en trygg och välstrukturerad miljö. Med en skräddarsydd och säker infrastruktur kan ni fokusera på er kärnverksamhet, medan vi tar hand om era säkerhetsbehov.

Välkommen till OJCO Secure ITs Workinar den 19 oktober 10.00 avseende Microsoft Azure och dess potential inom säkerhet, innovation och skalbarhet

Workinaret sker på plats eller via länk. På plats finns representanter ifrån OJCO samt distributör Ingram Micro för vidare dialog för de som så önskar.

Agenda för dagen

  • Trender vad gäller Azure och dess potential.
  • Datacenter och primärt dem svenska – Var lagras min data?
  • Kostnadseffektivisering – Kan jag spara tid och pengar eller är Azure en dyr historia?
  • Förtroende och säkerhet – Väsentliga områden vad gäller tjänster i molnet.
  • Azure – Ett modeord eller produkt med faktisk substans. Vi kikar närmare på följande, Azure Virtual Desktop, Defender for Cloud och Azure Sentinel – Säkerhetsinformation och händelsehantering.
  • Klassisk Q&A och nästa steg för er.

Det finns två sätt att ta del av föreläsningen

  • På plats Scandic Hotell Nord Helsingborg med start 10.00 där det vid start bjuds på kaffe och fralla samt lunch 12.15 efter Workinar.
  • På distans via länk med start 10.30.

Alla som deltar får möjlighet till en gratis "OJCO EyeSight" rapport som visar allmän tillgänglig information för att upptäcka och avslöja säkerhetsbrister i er domän.