Microsoft 365

Microsoft 365 kombinerar Microsoft Office-program, molntjänster och kommunikationsverktyg för effektivt arbete inom verksamheten. Ni får tillgång till program som Word, Excel och PowerPoint, samt funktioner för filsynkronisering, videomöten och delade dokument.

Cyberkriminell verksamhet har idag många förklädnader och de mest förekommande typerna är dataintrång i form av utpressningsattacker, sabotage och spionage. Vad ni som företag då i stort sett behöver tänka på är att säkra och täcka upp varenda potentiell ingång för intrång i er IT-miljö, medan inkräktaren endast behöver hitta en väg in. En Microsoft 365 miljö är inte ett undantag för detta. Av dessa anledningar är det därför eftersträvansvärt att redan idag, göra vad ni kan för att säkra upp er IT-miljö. Det är varken enkelt eller okomplicerat, men det är här vi på OJCO Secure IT kommer in i bilden, för att tillgodose säkerhet genom att underhålla, sanera och uppdatera er IT-miljö för att den ska motstå potentiella hot, med M365 som utgångspunkt.

Varför Microsoft 365 inkl. supportavtal från OJCO Secure IT?

Microsoft 365 erbjuder en omfattande svit av samarbetsverktyg och robusta säkerhetsfunktioner, vilka kan effektivisera sättet ni arbetar på. Däremot tillgodoses inte säkerhet i form av försvar mot inkräktare och dataförlust.

Med M365 från OJCO tillgodoses smidig och säker åtkomst till era dokument och program, vilket tillför trygghet till det vardagliga flexibla och produktiva arbetet. Ni kan alltså enkelt fortsätta dela filer och samarbeta sömlöst med kollegor och partners, fast med vetskapen om att vi säkrar upp åt er.

Som partner i säkerhetsimplementering ser vi till att er uppsättning följer Microsofts bästa praxis för att skydda er data och era enheter, utan att tumma på kvalitet eller produktivitet.

Vi reducerar risken för intrång och dataförlust i era enheter genom flera lager av säkerhet och detta gör vi till en fast månadskostnad.

Läs gärna om vårt backupalternativ för Microsoftprodukter, Backup för Teams, Outlook, mm.

Det är viktigt att komma ihåg att Microsofts ansvar endast omfattar plattformen i sig, inte den individuella datahanteringen. Därför rekommenderar vi starkt att komplettera er tjänst med Backup för Office 365, vilket ger er extra trygghet och återställningsmöjligheter för viktig information.

Med vår expertis och insikt i säkerhet kan vi guida er genom att maximera nyttan och säkerheten av ert Microsoft 365-abonnemang. Låt oss hjälpa er att nå en ny nivå av produktivitet och säkerhet.

Intresserad av ett säkert Microsoft 365? Låt oss berätta mer

Hör av er till oss via formuläret nedan så återkommer rätt person med aktuell information till er!

Välkommen till OJCO Secure ITs Workinar den 19 oktober 10.00 avseende Microsoft Azure och dess potential inom säkerhet, innovation och skalbarhet

Workinaret sker på plats eller via länk. På plats finns representanter ifrån OJCO samt distributör Ingram Micro för vidare dialog för de som så önskar.

Agenda för dagen

  • Trender vad gäller Azure och dess potential.
  • Datacenter och primärt dem svenska – Var lagras min data?
  • Kostnadseffektivisering – Kan jag spara tid och pengar eller är Azure en dyr historia?
  • Förtroende och säkerhet – Väsentliga områden vad gäller tjänster i molnet.
  • Azure – Ett modeord eller produkt med faktisk substans. Vi kikar närmare på följande, Azure Virtual Desktop, Defender for Cloud och Azure Sentinel – Säkerhetsinformation och händelsehantering.
  • Klassisk Q&A och nästa steg för er.

Det finns två sätt att ta del av föreläsningen

  • På plats Scandic Hotell Nord Helsingborg med start 10.00 där det vid start bjuds på kaffe och fralla samt lunch 12.15 efter Workinar.
  • På distans via länk med start 10.30.

Alla som deltar får möjlighet till en gratis "OJCO EyeSight" rapport som visar allmän tillgänglig information för att upptäcka och avslöja säkerhetsbrister i er domän.