Azure-molntjänster

Med Azure som molntjänst erbjuds verksamheten skalbara och flexibla lösningar för sin IT-infrastruktur, där den kan lagra och hantera sina data och applikationer på avancerade plattformar, utan att investera i fysiska servermiljöer.

Processerna att migrera data och IT-resurser från fysisk hårdvara till moln, samt upprätthållandet av all lagring det medföljer kan vara onödigt tidskrävande och kostnadsineffektivt.

Microsoft 365 tillgodoser en stabil uppsättning samarbets- och kommunikationsverktyg för att optimera produktivitet och samverkan inom och mellan företag, samt säkerhetsfunktioner som skyddar.

Det finns flera fördelar med att hyra datorkraft i stället för att använda egen hårdvara. Med säkra uppsättningar ser våra säkerhetsexperter till att ert företags resurser skyddas, uppdateras och underhålls kontinuerligt.

Arbeta smidigare och tryggare med Azure från OJCO Secure IT

Förenkla och effektivisera företagsverksamheten med Azure-molntjänster genom OJCO. Vi bygger efter ert verksamhetsbehov

Välkommen till OJCO Secure ITs Workinar den 19 oktober 10.00 avseende Microsoft Azure och dess potential inom säkerhet, innovation och skalbarhet

Workinaret sker på plats eller via länk. På plats finns representanter ifrån OJCO samt distributör Ingram Micro för vidare dialog för de som så önskar.

Agenda för dagen

  • Trender vad gäller Azure och dess potential.
  • Datacenter och primärt dem svenska – Var lagras min data?
  • Kostnadseffektivisering – Kan jag spara tid och pengar eller är Azure en dyr historia?
  • Förtroende och säkerhet – Väsentliga områden vad gäller tjänster i molnet.
  • Azure – Ett modeord eller produkt med faktisk substans. Vi kikar närmare på följande, Azure Virtual Desktop, Defender for Cloud och Azure Sentinel – Säkerhetsinformation och händelsehantering.
  • Klassisk Q&A och nästa steg för er.

Det finns två sätt att ta del av föreläsningen

  • På plats Scandic Hotell Nord Helsingborg med start 10.00 där det vid start bjuds på kaffe och fralla samt lunch 12.15 efter Workinar.
  • På distans via länk med start 10.30.

Alla som deltar får möjlighet till en gratis "OJCO EyeSight" rapport som visar allmän tillgänglig information för att upptäcka och avslöja säkerhetsbrister i er domän.