Backups

Backup är garantin för att säkerställa att verksamhetens data är skyddad mot oväntade händelser som systemfel, ransomware-attacker eller fysiska skador. Genom en kontinuerlig backup-plan kan viktig information återställas, samt eventuella avbrott minimeras.

Microsofts inbyggda backup-funktioner, samt datalagringstid är begränsade så vi på OJCO tillhandahåller därför flexibla och trygga komplement för just Outlook, Teams, mm.

Fjärrbackup är avgörande för att skydda era data vid eventuella missöden, samt undvika permanent förlust. Fjärrbackup tillgodoser även redundans till lokala backup-lösningar.

Ransomware är en förrädisk attackmetod där angripare krypterar filer eller hela hårddiskar för att sedan återge åtkomst till filerna genom att utkräva en lösensumma i gengäld.

Med Backup från OJCO Secure IT får ni en redundant trygghet avseende era verksamhetsdata

Egen tillhandahållen lagring av data är både tids- och resurskrävande, så lägg i stället fokus på er verksamhet, och låt oss ta hand om dess IT-säkerhet.

Välkommen till OJCO Secure ITs Workinar den 19 oktober 10.00 avseende Microsoft Azure och dess potential inom säkerhet, innovation och skalbarhet

Workinaret sker på plats eller via länk. På plats finns representanter ifrån OJCO samt distributör Ingram Micro för vidare dialog för de som så önskar.

Agenda för dagen

  • Trender vad gäller Azure och dess potential.
  • Datacenter och primärt dem svenska – Var lagras min data?
  • Kostnadseffektivisering – Kan jag spara tid och pengar eller är Azure en dyr historia?
  • Förtroende och säkerhet – Väsentliga områden vad gäller tjänster i molnet.
  • Azure – Ett modeord eller produkt med faktisk substans. Vi kikar närmare på följande, Azure Virtual Desktop, Defender for Cloud och Azure Sentinel – Säkerhetsinformation och händelsehantering.
  • Klassisk Q&A och nästa steg för er.

Det finns två sätt att ta del av föreläsningen

  • På plats Scandic Hotell Nord Helsingborg med start 10.00 där det vid start bjuds på kaffe och fralla samt lunch 12.15 efter Workinar.
  • På distans via länk med start 10.30.

Alla som deltar får möjlighet till en gratis "OJCO EyeSight" rapport som visar allmän tillgänglig information för att upptäcka och avslöja säkerhetsbrister i er domän.