Välj en sida

FORTINET

PRODUKTER FRÅN FORTINET

FORTINET

SÅ FÅR DU ETT SECURITY FABRIC

Med OJCO IT som MSP partners förser vi våra kunder med några av de bästa produkterna på marknaden med Fortinet som leverantör. MSP-partners minskar riskerna och minimerar effekterna av cyberattacker genom att tillhandahålla hanterade säkerhets- och övervakningsteknologier för att skydda företagsdata, infrastruktur och användare oavsett vem, var, och hur IT-tillgångar nås. MSP utvidgar företagets säkerhetsverksamhet genom att överbrygga människor, färdigheter, process och teknik. 

FORTINET PRODUKTER

För att få ett skydd till din IT-miljö som går att lita på bör man investera i Fortinet Security Fabric. Detta är ett koncept där man knyter samman all utrustning till en lösning och får en enklare hantering. Ett gränssnitt för övervakning och underhåll där alla produkter pratar med varandra. Här har du koll på allt som händer i din IT-infrastruktur.

Några av produkterna som bör finnas i ditt Security Fabric är FortiGate, FortiSwitch, FortiClient & FortiMail.

För att läsa om fler produkter som kan kopplas till ditt Fabric, klicka här.

fortinet

FORTIGATE

En FortiGate är en brandvägg och är navet i ditt Security Fabric. Från brandväggen styrs övrig utrustning och här hanteras säkerheten. Valet av vilken FortiGate beror på hur mycket bandbredd och antal sessioner som krävs.

FORTISWITCH

Switchen används för att sammankoppla ”kabelnätverket”. Det finns olika storlekar från 8 portar till 48 beroende på hur mycket enheter du som kund har. Switchen kopplas till FortiGaten och hanteras därifrån.

FORTICLIENT

FortiClient är ett klientskydd för datorer (Windows och Mac) med antivirus, sandbox, sårbarhetsskanner, inventering, vpn och mycket mer.

FORTIMAIL

FortiMail är ett mail- och spamskydd. Det ser till att stoppa volymbaserade och riktade cyberhot för att säkra IT-miljön, förhindra att känslig data går förlorad och för att upprätthålla lverensstämmelser med regler.

VARFÖR FORTINET?

  • Marknadsledande med bäst pris & prestanda.
  • En leverantör som har alla säkerhetsprodukter som ni som företag behöver.
  • Ett gränssnitt för att hantera all utrustning.
  • Security Fabric där produkterna pratar med varandra.
  • Med Fortinet får man säkerhetsfunktioner och teknik som vanligtvis bara finns för stora företag till ett pris som passar små & medelstora företag.

VARFÖR OJCO IT?

  • Specialiserade på IT-säkerhet och har många års erfarenhet av säkerhet.
  • Vi finns tillgängliga för dig.
  • Vi hyr ut säkerhet som tjänst med en fast månadskostnad.
  • Vi sköter underhåll/kontroller så att ni alltid är uppdaterade och vet vad som händer.
  • OJCO IT som MSP Partner