IT-nyheter från

OJCO Secure IT

Brittisk domare tog hjälp av Chat GPT för att skriva en dom

Under de senaste månaderna har användningen av generativ AI skjutit i höjden, något som märks på skolor och arbetsplatser runt om i världen.

Senaste nytt är att en brittisk domare avslöjat att han tagit hjälp av Chat GPT för att sammanfatta en lagtext och därefter formulera ett svar som använts i en dom rörande upphovsrätt.

– Jag tar fullt personligt ansvar för vad jag skriver i mina domar, jag försöker inte lägga över ansvaret på någon annan, säger domaren i en kommentar till The Guardian.

Sedan tidigare har det rapporterats om att advokater och domare i USA och Colombia har använt sig av Chat GPT, något som har lett till en intensiv diskussion om farorna med tekniken.

 

Akriv - Nyheter

Välkommen till OJCO Secure ITs Workinar den 19 oktober 10.00 avseende Microsoft Azure och dess potential inom säkerhet, innovation och skalbarhet

Workinaret sker på plats eller via länk. På plats finns representanter ifrån OJCO samt distributör Ingram Micro för vidare dialog för de som så önskar.

Agenda för dagen

  • Trender vad gäller Azure och dess potential.
  • Datacenter och primärt dem svenska – Var lagras min data?
  • Kostnadseffektivisering – Kan jag spara tid och pengar eller är Azure en dyr historia?
  • Förtroende och säkerhet – Väsentliga områden vad gäller tjänster i molnet.
  • Azure – Ett modeord eller produkt med faktisk substans. Vi kikar närmare på följande, Azure Virtual Desktop, Defender for Cloud och Azure Sentinel – Säkerhetsinformation och händelsehantering.
  • Klassisk Q&A och nästa steg för er.

Det finns två sätt att ta del av föreläsningen

  • På plats Scandic Hotell Nord Helsingborg med start 10.00 där det vid start bjuds på kaffe och fralla samt lunch 12.15 efter Workinar.
  • På distans via länk med start 10.30.

Alla som deltar får möjlighet till en gratis "OJCO EyeSight" rapport som visar allmän tillgänglig information för att upptäcka och avslöja säkerhetsbrister i er domän.