IT-nyheter från

OJCO Secure IT

Stability AI släpper verktyg som gör om text till ljud

Stability AI, utvecklaren mest känd för sin text-till-bild-modell Stable Diffusion, har nu släppt Stable Audio, en AI-modell som kan göra om text till musik och ljud.

En användare kan exempelvis skriva in “Post-Rock, Guitars, Drum Kit, Bass, Strings, Euphoric, Up-Lifting, Moody, Flowing, Raw, Epic, Sentimental, 125 BPM” varpå Stable Audio genererar ett ljudspår utifrån det.

Stable Audio finns tillgänglig som en kostnadsfri testversion som kan användas för att generera fram ljudspår på upp till 20 sekunder som går att ladda ner. Gratisversionen kan användas för att ta fram 20 spår i månaden.

Det finns också ett ”Pro”-abonnemang för 12 dollar, motsvarande cirka 133 kronor, i månaden som kan generera fram spår på 90 sekunder som går att ladda ner och använda för kommersiella projekt. Pro-versionen kan användas för 500 generationer i månaden.

Stable Audios AI-modell ska ha tränats upp på musik och metadata från 800 000 spår i samarbete med musikbiblioteket Audiosparx.

Läs också: Nya mätverktyg visar vilken hårdvara som är bäst för AI

 

Akriv - Nyheter

Välkommen till OJCO Secure ITs Workinar den 19 oktober 10.00 avseende Microsoft Azure och dess potential inom säkerhet, innovation och skalbarhet

Workinaret sker på plats eller via länk. På plats finns representanter ifrån OJCO samt distributör Ingram Micro för vidare dialog för de som så önskar.

Agenda för dagen

  • Trender vad gäller Azure och dess potential.
  • Datacenter och primärt dem svenska – Var lagras min data?
  • Kostnadseffektivisering – Kan jag spara tid och pengar eller är Azure en dyr historia?
  • Förtroende och säkerhet – Väsentliga områden vad gäller tjänster i molnet.
  • Azure – Ett modeord eller produkt med faktisk substans. Vi kikar närmare på följande, Azure Virtual Desktop, Defender for Cloud och Azure Sentinel – Säkerhetsinformation och händelsehantering.
  • Klassisk Q&A och nästa steg för er.

Det finns två sätt att ta del av föreläsningen

  • På plats Scandic Hotell Nord Helsingborg med start 10.00 där det vid start bjuds på kaffe och fralla samt lunch 12.15 efter Workinar.
  • På distans via länk med start 10.30.

Alla som deltar får möjlighet till en gratis "OJCO EyeSight" rapport som visar allmän tillgänglig information för att upptäcka och avslöja säkerhetsbrister i er domän.