IT-nyheter från

OJCO Secure IT

Fler techbolag lovar Vita huset att ta fram ansvarsfulla AI-verktyg

Den amerikanska regeringen har i dagarna träffat representanter för åtta teknikföretag, närmare bestämt Adobe, IBM, Nvidia, Cohere, Palantir, Salesforce, Scale AI och Stability.

I samband med mötet lovade företagen att satsa på ansvarsfulla AI-lösningar, något som bland annat innebär att de ska testas ordentligt innan de släpps för kommersiellt bruk.

Dessutom godkänner de att AI-genererat innehåll ska märkas och att tredje part får lov att rapportera om sårbarheter i systemen.

Sedan tidigare har Meta, Google och Open AI gått med på liknande villkor, men det bör påpekas att överenskommelsen är frivillig.

Företag som bryter mot reglerna riskerar alltså inget straff, rapporterar The Verge.

 

Akriv - Nyheter

Välkommen till OJCO Secure ITs Workinar den 19 oktober 10.00 avseende Microsoft Azure och dess potential inom säkerhet, innovation och skalbarhet

Workinaret sker på plats eller via länk. På plats finns representanter ifrån OJCO samt distributör Ingram Micro för vidare dialog för de som så önskar.

Agenda för dagen

  • Trender vad gäller Azure och dess potential.
  • Datacenter och primärt dem svenska – Var lagras min data?
  • Kostnadseffektivisering – Kan jag spara tid och pengar eller är Azure en dyr historia?
  • Förtroende och säkerhet – Väsentliga områden vad gäller tjänster i molnet.
  • Azure – Ett modeord eller produkt med faktisk substans. Vi kikar närmare på följande, Azure Virtual Desktop, Defender for Cloud och Azure Sentinel – Säkerhetsinformation och händelsehantering.
  • Klassisk Q&A och nästa steg för er.

Det finns två sätt att ta del av föreläsningen

  • På plats Scandic Hotell Nord Helsingborg med start 10.00 där det vid start bjuds på kaffe och fralla samt lunch 12.15 efter Workinar.
  • På distans via länk med start 10.30.

Alla som deltar får möjlighet till en gratis "OJCO EyeSight" rapport som visar allmän tillgänglig information för att upptäcka och avslöja säkerhetsbrister i er domän.