IT-nyheter från

OJCO Secure IT

Välkommen till OJCO Secure ITs Workinar den 19 oktober 10.00 avseende Microsoft Azure och dess potential inom säkerhet, innovation och skalbarhet.

Workinaret sker på plats eller via länk. På plats finns representanter ifrån OJCO samt distributör Ingram Micro för vidare dialog för de som så önskar.

Det finns två sätt att ta del av föreläsningen

  • På plats Scandic Hotell Nord Helsingborg med start 10.00 där det vid start bjuds på kaffe och fralla samt lunch 12.15 efter Workinar.
  • På distans via länk med start 10.30.

Workinaret kommer att belysa möjligheterna samt fördelarna med Microsoft Azure i er verksamhet.

Det kommer delges en bild av nuläget i kombination med handfasta tips avseende säkerhet och produktivitet för era verksamheter.

Azure kan vara en stor möjliggörare vad gäller verksamheters produktivitet, lönsamhet och framför allt säkerhet. Man behöver däremot ”bara” förstå hur och var man ska börja.

Vi tar er igenom detta på ett pedagogiskt och handfast sätt.

Önskvärt är att se denna föreläsning som en grundläggande introduktion för att öka kunskapen kring Azure, samt medvetenhet om säkerhets- och hållbarhetsfrågor avseende IT-miljöer.

Azure är en av de största aktörerna avseende molnplattformar, vad gäller både tjänster och lösningar. Microsoft Azures tillväxt är exponentiell och inte minst beror det på möjligheten att köra sitt Active Directory och M365 (Office 365) i molnet.

Allt som nämns kommer kanske inte lämpa sig för just er verksamhet men Azure är väldigt anpassnings- och skalbart, vilket innebär att oavsett verkningsområde och storlek finns där säkerhetstillämpningar att tillgodose.

Ta tillfället att bredda din kunskap om Microsoft Azure och dess fördelar, samt föra dialog och avnjuta en lunch tillsammans med oss på OJCO Secure IT.

Agenda för dagen

  • Trender vad gäller Azure och dess potential.
  • Datacenter och primärt dem svenska – Var lagras min data?
  • Kostnadseffektivisering – Kan jag spara tid och pengar eller är Azure en dyr historia?
  • Förtroende och säkerhet – Väsentliga områden vad gäller tjänster i molnet.
  • Azure – Ett modeord eller produkt med faktisk substans. Vi kikar närmare på följande, Azure Virtual Desktop, Defender for Cloud och Azure Sentinel – Säkerhetsinformation och händelsehantering.
  • Klassisk Q&A och nästa steg för er.

Alla som deltar får möjlighet till en gratis ”OJCO EyeSight” rapport som visar allmän tillgänglig information för att upptäcka och avslöja säkerhetsbrister i er domän.

Akriv - Nyheter