IT-nyheter från

OJCO Secure IT

Här är priserna när Microsoft börjar ta betalt för Teams transkriberings-API:er

Microsoft meddelar att från och med den 1 september har företaget börjat ta betalt för den offentliga förhandsversionen av Teams inspelnings- och transkriberings-programmeringsgränssnitt.

Priset är satt till 0,03 dollar, motsvarande cirka 0,33 kronor, per minut för programmeringsgränssnittet för inspelningar. Programmeringsgränssnittet för transkriberingar ligger istället på 0,024 dollar, motsvarande cirka 0,27 kronor, per minut.

Microsoft säger att ett företags försäljnings- och HR-avdelningar skulle kunna använda inspelningarnas mp4-filer och transkriberingarnas vtt-filer för att exempelvis summera möten, analysera stämningen och engagemanget hos en kund, samt analysera tidigare samtal inför nya samtal och snabbare träna upp nya anställda.

Läs också: Efter EU-press – Microsoft börjar sälja Teams separat

 

Akriv - Nyheter