IT-nyheter från

OJCO Secure IT

Reddit vill byta ut missnöjda moderatorer

Nyligen beslutade Reddit att utvecklare ska behöva betala för att ta del av företagets api:er, något som bland annat innebär att populära tredjepartsappar som Apollo och RIF slutar fungera den 1 juli.

Beslutet har fått många användare att ilskna till och som en protest mot ändringarna har tusentals subreddits blivit privata eller temporärt stängts ner.

Senaste nytt är att Reddit har informerat moderatorerna om att de kan bli av med sin status om de inte öppnar upp de nedstängda underavdelningarna på nytt.

Enligt The Verge har ett antal moderatorer valt att åtlyda uppmaningen, men fortfarande är det drygt 2 300 subreddits som deltar i protesten.

Apollos utvecklare Christian Selig har uttryckt tacksamhet för protestaktionen, men det mesta talar för att Reddit håller fast vid de nya reglerna.

Läs mer: Reddit nästa företag att ta rejält betalt för API-tillgång

 

Akriv - Nyheter

Välkommen till OJCO Secure ITs Workinar den 19 oktober 10.00 avseende Microsoft Azure och dess potential inom säkerhet, innovation och skalbarhet

Workinaret sker på plats eller via länk. På plats finns representanter ifrån OJCO samt distributör Ingram Micro för vidare dialog för de som så önskar.

Agenda för dagen

  • Trender vad gäller Azure och dess potential.
  • Datacenter och primärt dem svenska – Var lagras min data?
  • Kostnadseffektivisering – Kan jag spara tid och pengar eller är Azure en dyr historia?
  • Förtroende och säkerhet – Väsentliga områden vad gäller tjänster i molnet.
  • Azure – Ett modeord eller produkt med faktisk substans. Vi kikar närmare på följande, Azure Virtual Desktop, Defender for Cloud och Azure Sentinel – Säkerhetsinformation och händelsehantering.
  • Klassisk Q&A och nästa steg för er.

Det finns två sätt att ta del av föreläsningen

  • På plats Scandic Hotell Nord Helsingborg med start 10.00 där det vid start bjuds på kaffe och fralla samt lunch 12.15 efter Workinar.
  • På distans via länk med start 10.30.

Alla som deltar får möjlighet till en gratis "OJCO EyeSight" rapport som visar allmän tillgänglig information för att upptäcka och avslöja säkerhetsbrister i er domän.