IT-nyheter från

OJCO Secure IT

Kinesiska chattboten Ernie sägs vara bättre än Chat GPT

Nyligen presenterade de kinesiska teknikföretagen Alibaba och Baidu två nya chattbotar med namnen Tongyi Qianwen respektive Ernie Bot.

Enligt Baidu är version 3.5 av Ernie Bot mer kompetent än Chat GPT, den mest omtalade chattboten i vår del av världen. Framför allt har den en betydligt bättre språkförståelse och vad gäller hanteringen av kinesiska tecken är det föga förvånande stor skillnad.

Med hjälp av tillägg är det dessutom möjligt för Ernie Bot att ge mer precisa svar och sammanfatta långa texter korrekt, rapporterar nyhetsbyrån Reuters.

Lanseringen av de nya chattbotarna har för övrigt fått de kinesiska myndigheterna att ta fram nya riktlinjer för vilken typ av innehåll som får genereras och vad som ska vara förbjudet.

I fortsättningen måste chattbotarna reflektera socialistiska värderingar och får inte undergräva statsmakten. Vidare får de inte sprida falsk information eller diskriminera människor baserat på etnicitet, ras eller kön.

 

Akriv - Nyheter

Välkommen till OJCO Secure ITs Workinar den 19 oktober 10.00 avseende Microsoft Azure och dess potential inom säkerhet, innovation och skalbarhet

Workinaret sker på plats eller via länk. På plats finns representanter ifrån OJCO samt distributör Ingram Micro för vidare dialog för de som så önskar.

Agenda för dagen

  • Trender vad gäller Azure och dess potential.
  • Datacenter och primärt dem svenska – Var lagras min data?
  • Kostnadseffektivisering – Kan jag spara tid och pengar eller är Azure en dyr historia?
  • Förtroende och säkerhet – Väsentliga områden vad gäller tjänster i molnet.
  • Azure – Ett modeord eller produkt med faktisk substans. Vi kikar närmare på följande, Azure Virtual Desktop, Defender for Cloud och Azure Sentinel – Säkerhetsinformation och händelsehantering.
  • Klassisk Q&A och nästa steg för er.

Det finns två sätt att ta del av föreläsningen

  • På plats Scandic Hotell Nord Helsingborg med start 10.00 där det vid start bjuds på kaffe och fralla samt lunch 12.15 efter Workinar.
  • På distans via länk med start 10.30.

Alla som deltar får möjlighet till en gratis "OJCO EyeSight" rapport som visar allmän tillgänglig information för att upptäcka och avslöja säkerhetsbrister i er domän.