IT-nyheter från

OJCO Secure IT

Hungriga danskar köper ny svensk konsultmäklare

Bara några veckor efter det senaste svenska förvärvet köper danska Emagine nästa svenska företag. Den här gången är det konsultmäklaren Quality Sourcing som införlivas med målet att stärka Emagines position på den svenska marknaden.

Emagine lockas bland annat av att Quality Sourcing, som grundades 2018, jobbar mycket inom offentlig sektor, där man specialiserat sig på att erbjuda high-end-konsulter.

– Vi är båda övertygade hur viktigt det är att bygga nära relationer med våra kunder och konsulter för att bli en riktig partner. Samtidigt upplever vi ett ökande intresse från kunder som söker skalbara och flexibla lösningar för att få tillgång till rätt expertis. Vi ser att det finns goda synergier mellan bolagen och ser fram emot att utveckla dessa vidare tillsammans med Quality Sourcing, säger Emagines Sverigechef Alex Kouchmeshki i ett pressmeddelande.

– Tillsammans står vi mycket starkare för att kunna erbjuda våra kunder och konsulter ännu bättre tjänster och möjligheter. Både på ett professionellt och personligt plan ser jag att våra två företag passar bra ihop. Vi är väldigt lika varandra, och jag är säker på att vi kan skapa stora synergier och komplettera varandra väl för att vinna ytterligare mark på marknaden, säger Hannes Hagman, vd på Quality Sourcing.

 

Akriv - Nyheter