SERVICE OCH SUPPORT

Smarta och effektiva serversystem och dedikerad personal

Smarta IT-system

OJCO såg tidigt fördelarna med serverbaserade system. Vi har arbetat med Remote Desktop Services (RDS) och Citrix i över 20 år. RDS är ett ”virtuellt skrivbord” som innebär att du kan nå ditt företags information och applikationer var du än befinner dig.  

Serverbaserade system passar alla företag; från enmansföretag till multinationella företag utanför landets gränser. 

Med serverbaserade system är IT-informationen centraliserad. Du kan koppla upp dig, på ett säkert sätt, i från en dator, telefon eller platta – var som helst. När som helst. 

Service och Support OJCO IT

Dedikerad personal

På OJCO brinner vi för det vi jobbar med. Vi lämnar inte jobbet ”på jobbet” utan håller oss väl uppdaterade även på fritiden, eftersom vi alla är passionerat intresserade av utvecklingen inom data och IT. När du anlita oss får du tillgång till all den kunskap som bara riktigt passionerade har. 

När du använder OJCO:s IT-tjänster kan du vara säker på att alltid vara uppdaterad vad gäller beprövade och driftsäkra tekniker inom IT-infrastruktur. På OJCO började vi arbeta med serverlösningar, som Microsoft terminal server och Citrix, redan för 20 år sedan och utvecklingen har inte stannat där. Numera ingår även virtuella serverlösningar och virtuella applikationer i vårt utbud av tjänster. Så söker du en IT-partner i framkant, är du alltid varmt välkommen till oss på OJCO. 

IT-support och övervakning på distans

OJCO erbjuder support och övervakning av din IT-infrastruktur på distans. Vår distanstjänst skapar översikt och trygghet såväl ekonomiskt som strukturellt. Tjänsten passar alla verksamheter, från enmansföretag till multinationella företag.  

Vår support och service finns alltid tillgänglig för att säkerställa driften av din IT-infrastruktur. Dygnet runt. Året runt!

HOSTING

Säker hosting är grunden för en stabil IT-infrastruktur. Hos OJCO är din data säker. Vi sköter all teknik, så du kan fokusera på det du är bäst på!

IT-SÄKERHET

Skydda din data. På OJCO använder vi sedan länge Next Generation Threat Preventions säkerhetsprodukter. Då vet vi att din data är säker

BACKUP & REPLIKERING

Förlorad data är det största hotet mot din verksamhet. På OJCO är vi experter på backup och replikering av företagsdata sedan 1999. Vår erfarenhet. Din trygghet!

SECURITY CHECKUP

Varje uppkoppling utgör en säkerhetsrisk för cyberintrång eller förlust av känslig data om man inte har full koll på alla företagets enheter och vad de gör online. Gör en enkel riskanalys hos oss!

SÄKERHETS-PAKET

Idag borde alla oroa sig för cyberhot, därför har OJCO IT sammanställt anpassade säkerhetspaket för olika nätverksbehov, allt från marknadsledande leverantörer.