Service

Smarta och effektiva serversystem och dedikerad servicepersonal

Smarta IT-system

OJCO såg tidigt fördelarna med serverbaserade system. Och vi har idag arbetat med Citrix och Remote Desktop Services (RDS) i nära 20 år. RDS är ett ”virtuellt skrivbord” som innebär att du kan nå ditt företags information och applikationer var du än befinner dig. Serverbaserade system passar alla företag; från enmansföretag till multinationella företag utanför landets gränser.

Med serverbaserade system är IT-informationencentraliserad. Du kan koppla upp dig, på ett säkert sätt, i från en dator, telefon eller platta – var som helst.

Dedikerad servicepersonal

Vi på OJCO brinner för det vi sysslar med. Vi lämnar inte jobbet ”på jobbet” utan håller oss väl uppdaterade även på fritiden, eftersom vi alla är intresserade av utvecklingen inom data och IT. Genom att anlita oss får du tillgång till all den kunskap som bara riktigt passionerade har.

När du använder OJCOs IT-tjänster kan du vara säker på att alltid vara uppdaterad vad gäller beprövade förändringar på IT-marknaden. OJCO IT började arbeta med serverlösningar, som Microsoft terminal server och Citrix, för 20 år sedan och utvecklingen har inte stannat där. Numera ingår även virtuella serverlösningar och virtuella applikationer.

IT-support och övervakning på distans

OJCO erbjuder både support och övervakning av din IT-struktur på distans. Vår distanstjänst skapar översikt och trygghet såväl ekonomiskt som strukturellt. Tjänsten passar alltifrån enmansföretag till multinationella företag.

Hosting

Hosting skapar en stabil infrastruktur och en säker och effektiv IT-lösning. Vi sköter tekniken, så att du kan fokusera på det du är bäst på.

IT-säkerhet

För att säkra infrastrukturen i din IT-miljön erbjuder vi Next Generation Threat Prevention säkerhetsprodukter.

Backup och replikering

Vi säkerställer din backup och replikering. Vi är experter och återställer dagligen ”förlorad”data från havererade datorer och servrar hos många företag.

OJCO Cloud Connection

Molnet är alltid tillgängligt – var som helst, när som helst, på vilken enhet som helst. Vi erbjuder skalbara IT-lösningar för både små och stora bolag.

Support

Med smarta, serverbaserade system och dedikerad personal erbjuder vi IT-tjänster dygnet runt.