OJCO IT Säkerhetspaket 

Oroade för cyberhot? Vi hjälper er!

Varje dag och varje timme riskerar alla över hela världen att utsättas för cyberhot och det finns många olika sätt att bli utsatt på. Nätfiske, Distributed Denial of Service-attack, Ransomware, Botnet för att nämna några. Det har blivit vanligare med elektroniska attacker, bedrägerier och cyberspionage mot företag. En cyberattack har stora konsekvenser då information i ett företag är en tillgång och har, liksom andra tillgångar, ett värde som ska skyddas.

Idag borde alla oroa sig för cyberhot, därför har OJCO IT sammanställt anpassade säkerhetspaket för olika nätverksbehov med början från 845:-/mån (exklusive installation samt mvs). I säkerhetspaketen levereras produkter från en och samma tillverkare som är marknadsledande tillverkare inom IT-säkerhet.

Vad ingår i paketet? 

I OJCO IT:s säkerhetspaket ingår det:

Produkter från en och samma tillverkare vilket ger er en helhetslösning avseende brandvägg, switch, trådlös accesspunkt vilka kan kompletteras med licenser för klientskydd från samma tillverkare.

Säkerhetspaket OJCO

Fördelar med OJCO IT:s säkerhetspaket: 

  • URL filter. Blockerar och skyddar användare från skadliga webbsidor eller känsligt innehåll. Till exempel blockera en kategori ”casino/spel”. 
  • VPN access för att jobba hemifrån. Användare kan koppla upp sig hemifrån och komma åt företagets resurser på ett säkert sätt.  
  • Segmentering av nätverk. Både med tråd och trådlöst, om en gäst kommer till kontoret och pluggar in sin dator så kommer den inte åt företagets resurser. 
  • Insyn och loggning av trafikflöden, för att kunna upptäcka intrång och onormalt beteende. 
  • Om en klient blir infekterakan den automatiskt sättas i karantän för att skydda övrig utrustning. 
  • Sandboxteknik för att skydda sig mot okänd skadlig kod. 
  • Larm av händelser för att tidigt upptäcka problem. 
  • OJCO IT som partner för frågor och hjälp vid problem och vi kan även underhålla/övervaka som tjänst.

OBS! Säkerhetspaketet kan kompletteras med klientskydd innehållande sårbarhetsskanning ifrån samma leverantör. Klientskyddet hittar bl.a mjukvara som är sårbara i datorn och som måste uppdateras, detta kan tex vara en gammal version av Adobe Reader.  

Allt tillhandahålls av marknadsledande tillverkare av cybersäkerhetsutrustning med flest sålda brandväggar förra året.   Det ska inte vara svårt att ha säkra IT-miljöer. Vi hjälper er att förebygga cyberhot i er verksamhet. Kontakta oss idag!

SECURITY CHECKUP

Varje uppkoppling utgör en säkerhetsrisk för cyberintrång eller förlust av känslig data om man inte har full koll på alla företagets enheter och vad de gör online. Gör en enkel riskanalys hos oss!

IT-SÄKERHET

Skydda din data. På OJCO använder vi sedan länge Next Generation Threat Preventions säkerhetsprodukter. Då vet vi att din data är säker

BACKUP & REPLIKERING

Förlorad data är det största hotet mot din verksamhet. På OJCO är vi experter på backup och replikering av företagsdata sedan 1999. Vår erfarenhet. Din trygghet!

UTBILDA ERT FÖRETAG

OJCO IT arbetar med att skapa trygga och säkra IT-miljöer för sina kunder. Därför erbjuder vi certifiering inom informationssäkerhet till din verksamhet för att kunna förebygga och utbilda din personal. 

SERVICE

OJCO erbjuder smarta och serverbaserade system. Vår dedikerade personal erbjuder IT-tjänster och support dygnet runt, året runt. Med OJCO är din IT i trygga händer.