Välj en sida

Placera er server bättre

jun 24, 2020

Har ditt företag sin server placerad i en skrubb, ett arkiv eller något liknande? Då borde ni höra av er till OJCO IT.  

OJCO placerar er server på ett säkrare och tryggare ställe. Att placera en server i en skrubb eller något annat rum, där ventilationen inte är på topp, kan leda till överhettning och att data går förlorad. Om ni sätter era servrar hos OJCO IT erbjuder vi er: 

  • Colocation och infrastruktur med UPS, kyla och skalskydd. UPS innebär att OJCO har batteribackup ifall strömmen skulle gå. Då fungerar OJCOs servrar som vanligt. Våra servrar håller alltid en kyla på mellan 16–19 grader. Elen som används är förnybar energi och kommer från Öresundskraft, vilket innebär att våra kunder gör ett miljömedvetet val med OJCO IT.  
  • Möjlighet att replikera till sekundär serverhall.  
  • Två inkommande internetförbindelser vilket innebär att om den ena förbindelsen skulle gå ner, går det över till en annan förbindelse. 
  • Next Generation Threat Prevention (NGTP)-skydd i brandväggarna.  
  • Hjälp med övervakning och underhåll. OJCO hjälper er att övervaka system, hårdvara, mjukvara med mera och vi underhåller allt ifrån hårdvara till att servrarna är uppdaterade.  

Gör ett smart val och sätt era servrar hos OJCO IT. Låt inte era servrar bli överhettad och ta inte risken med att låta er data gå förlorad. Hos OJCO garanteras du det säkraste IT-skyddet och även de skydd som lagen om GDPR kräver. Vi är här för dig och din verksamhet! Kontakta oss redan idag så kan vi diskutera mer.