Ojco – din IT-konsult

IT-kommunikation måste vara snabb, säker och effektiv. Ojco har specialiserat sig inom hosting, backup, replikering, molntjänster och andra IT-lösningar med hög standard. Med Ojcos lösningar är ditt företags IT-infrastruktur i mycket goda händer. För din trygghet har vi dessutom jour, med service dygnet runt.

Erfaren IT-specialist

Ojco International AB, som bildades 1998, har säte i Helsingborg och kontor i Växjö. Affärsidén, idag är mer aktuell än någonsin, är att leverera säkra och trygga IT-lösningar för både små och stora företag. Förändringarna på IT-marknaden går blixtsnabbt och Ojco är garantin för att ditt företags driftmiljö är skyddad och uppdaterad.

Vår palett

Hosting

Hosting skapar en stabil infrastruktur och en säker och effektiv IT-lösning. Vi sköter tekniken, så att du kan fokusera på det du är bäst på.

IT-säkerhet

För att säkra infrastrukturen i din IT-miljön erbjuder vi Next Generation Threat Prevention säkerhetsprodukter.

Backup och replikering

Vi säkerställer din backup och replikering. Vi är experter och återställer dagligen ”förlorad”data från havererade datorer och servrar hos många företag.

Molntjänst

Molnet är alltid tillgängligt – var som helst, när som helst, på vilken enhet som helst. Vi erbjuder skalbara IT-lösningar för både små och stora bolag.

Support

Med smarta, serverbaserade system och dedikerad personal erbjuder vi IT-tjänster dygnet runt.

Service

service@ojco.se

Ekonomi

ekonomi@ojco.se

Försäljning

forsaljning@ojco.se

Support

support@ojco.se
+46 42 4 001 840