OJCO IT

OJCO IT, Din IT konsult för en säker IT-miljö

IT-kommunikation måste vara snabb, säker och effektiv. OJCO har specialiserat sig inom hosting, backup, replikering, molntjänster, IT-säkerhet och andra IT-lösningar med hög standard. Med våra lösningar är ditt företags IT-infrastruktur i mycket goda händer. För din trygghet har vi dessutom jour, med service dygnet runt.

Erfaren IT-specialist

OJCO International AB, som bildades år 1998, har säte i Helsingborg och kontor i Växjö. Affärsidén är idag mer aktuell än någonsin, den innebär att leverera säkra och trygga IT-lösningar för både små och stora företag. Förändringarna på IT-marknaden går blixtsnabbt och vi är garantin för att ditt företags driftmiljö är skyddad och uppdaterad. Vill du veta mer om hur du kan säkra din IT-miljö och IT-infrastruktur? Tveka inte på att höra av dig till oss idag så berättar vi mer om hur vi tänker och arbetar.

OJCO IT din IT konsult

HOSTING

Säker hosting är grunden för en stabil IT-infrastruktur. Hos OJCO är din data säker. Vi sköter all teknik, så du kan fokusera på det du är bäst på!

IT-SÄKERHET

Skydda din data. På OJCO använder vi sedan länge Next Generation Threat Preventions säkerhetsprodukter. Då vet vi att din data är säker

BACKUP & REPLIKERING

Förlorad data är det största hotet mot din verksamhet. Vi är experter på backup och replikering av företagsdata sedan 1999. Vår erfarenhet. Din trygghet!

CLOUD CONNECTOR

Med OJCO CloudConnector är din data alltid tillgänglig. Var som helst, när som helst, och från vilken enhet som helst! Vi erbjuder skalbara IT-lösningar för både små och stora verksamheter.

SERVICE

Vi erbjuder smarta och serverbaserade system. Vår dedikerade personal erbjuder IT-tjänster och support dygnet runt, året runt. Med OJCO är din IT i trygga händer.