OJCO CloudConnector

Med OJCO CloudConnector är din data alltid tillgänglig! 

Supersnabb molnlösning med direktfiber 

OJCO:s molntjänster är kopplade direkt mot stads- och regionsnätet, vilket innebär att du kan koppla upp dig direkt mot ditt eget “cloud” med maximal hastighet utan någon som helst hastighetsreducering. Perfekt om du vill köra applikationer och programvaror som kräver snabb hastighet, eller om ni är många användare som samtidigt arbetar mot molnet.  

OJCO CloudConnector Molntjänst

Med OJCO CloudConnector är din data alltid tillgänglig i ditt eget “cloud”. Var som helst, när som helst, och från vilken enhet som helst! OJCO CloudConnector är din garanti för en säker och trygg cloudlösning för ditt företag.  

På OJCO har vi stor erfarenhet av cloudlösningar. Under drygt 20 år har vi samarbetat med marknadsledare som Microsoft, Cisco och Citrix för att erbjuda våra kunder de absolut bästa lösningarna inom cloudtekniken. Vår erfarenhet. Din trygghet! 

Fördelar med OJCO CloudConnector

  • Molnbaserad IT-infrastruktur. 
  • Hög tillgänglighet. Var som helst, när som helst, från vilken enhet som helst. 
  • Skalbart. Du kan lätt anpassa molnlösningen när dina behov förändras. 
  • Lägre ingångskostnad på hårdvara och mjukvara.  
  • Låg totalkostnad. 
  • Användarvänligt.
  • All data lagras på servrar placerade i Sverige. 
  • Säkert!

Vill du veta mer om OJCO CloudConnector? Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi arbetat med cloudlösningar de senaste 20 åren. 

HOSTING

Säker hosting är grunden för en stabil IT-infrastruktur. Hos OJCO är din data säker. Vi sköter all teknik, så du kan fokusera på det du är bäst på!

IT-SÄKERHET

Skydda din data. På OJCO använder vi sedan länge Next Generation Threat Preventions säkerhetsprodukter. Då vet vi att din data är säker

BACKUP & REPLIKERING

Förlorad data är det största hotet mot din verksamhet. På OJCO är vi experter på backup och replikering av företagsdata sedan 1999. Vår erfarenhet. Din trygghet!

SÄKERHETS-PAKET

Idag borde alla oroa sig för cyberhot, därför har OJCO IT sammanställt anpassade säkerhetspaket för olika nätverksbehov, allt från marknadsledande leverantörer.

SERVICE

OJCO erbjuder smarta och serverbaserade system. Vår dedikerade personal erbjuder IT-tjänster och support dygnet runt, året runt. Med OJCO är din IT i trygga händer.