Välj en sida

Nyheter från OJCO

Låser du dörren?

feb 12, 2019

Låser du dörren? Skulle du lämna dörren öppen när du går ifrån kontoret?

Vågar du samarbeta med ett företag som hanterar sin IT-säkerhet och ditt företags uppgifter på ett ”hoppas att inget händer-sätt”? Vi på OJCO hjälper alla typer av företag, stora som små, att skapa säkra IT-infrastrukturer.

Många företag har inte påbörjat sitt digitala säkerhetsarbete än

De flesta företagare är mycket medvetna om att bristande digitalt säkerhetsarbete kostar pengar när ett intrång väl är ett faktum. Ett intrång får också indirekta negativa ekonomiska konsekvenser i form av förlorade intäkter för såväl egen del som för samarbetspartner.

Så här låser OJCO dörren till den digitala IT-infrastrukturen

1. Vi har flera NGTP-datacenter för säkra uppkopplingar, med separerade primära och sekundära datacenter, mot företagets molnbaserade appar/affärssystem.
2. Virtuella skrivbord (RDS) med krypterad uppkoppling
3. Terminalserverlösningar för att dela företagets filer/program
4. Backup och replikeringsservrar i våra datacenter
5. Leverans och installation av backup och replikeringsservrar
6. Leverans och installation/konfigurering av centrala samt lokala NGTP-brandväggar
7. Leverans och installation av SandBlast samt CloudGuard-skydd för 365 samt mobiler (365 CloudGuard innefattar även DLP)
8. Leverans och installation av 365 samt övriga Microsoftprodukter

Vi erbjuder tjänster och produkter i sin helhet eller separat. Punkterna 1–4 kan nyttjas genom outsourcing eller hyra av datakraft, samt med förbindelse via Internet eller lan-to-lan-anslutning mot något av OJCOs datacenter.
Våra lösningar skapar säkra IT-infrastrukturer hos våra kunder, och deras samarbetspartner, utan massiva investeringar. Ni kan till och med hyra er IT-infrastruktur, mot debitering av verkligt utnyttjande av OJCO, och kan då öka eller minska efter kapacitetsbehovet månadsvis.

 

Säkra ditt företags IT-infrastruktur. Välkommen att kontakta oss på OJCO redan idag!