Välj en sida

KARRIÄR

JOBBA HOS OJCO IT

ÄR DU VÅR NYA KOLLEGA?

Är du intresserad av att jobba och göra karriär på OJCO IT? Vi är ständigt ute efter att utvecklas och förbättras och därför behöver vi också engagerade, drivna och intresserade kollegor som vill jobba med oss. Vi ser den personliga utvecklingen som en självklarhet med möjligheter för framtida avancemang. Om jobbet för dig ligger ute tveka inte på att söka det. Vi ser framemot att höra från dig!

OJCO

SÄLJARE B2B MED IT-INTRESSE

Vi söker dig som har god erfarenhet inom försäljning av IT-lösningar. Du brinner för försäljning, är prestigelös och van vid att arbeta hårt för att nå dina mål. Du är lösningsorienterad, arbetar metodiskt och har en bra näsa för affärer. Du har lätt för att skapa relationer med alla typer av personer och uppskattar att jobba i den snabbrörliga IT-branschen. Stor portion av nyfikenhet för människor, modern teknik och IT. Du har alltid nått eller överträffat dina säljmål.

Skicka din ansöka till ove.johansson@ojco.se och döp mejlet till Säljare B2B

STUDERANDE B2B SÄLJARE

Just nu söker vi dig som är en hungrig studerande säljare. Vi befinner oss i en expansiv fas och söker efter duktiga säljare. Vi söker dig som studerar och samtidigt vill skaffa dig erfarenhet inom sälj. Vi ser att du kan jobba 1-3 dagar i veckan (heldagar) där du skaffar dig själv erfarenhet inom försäljning samtidigt som du är med och utvecklar OJCO IT. 

Skicka din ansöka till ove.johansson@ojco.se och döp mejlet till Studerande B2B

INGEN TJÄNST SOM PASSADE DIG?

Ingen av tjänsterna som passade dig? Känner du dig spontan så tveka inte på att skicka iväg en spontanansökan för framtida tjänster. Vi behåller dina uppgifter till framtiden! Skicka din ansökan till ove.johansson@ojco.se och döp mejlet till spontanansökan.

intervju Oskar

LÄR KÄNNA TEKNIKERN OSKAR

Lär känna OJCO ITs tekniker Oskar Svedman. Han berättar om hur en dag på inom hans arbetsområde kan se ut och hur viktigt det är med IT-säkerhet!

karriär

ÄR DU STUDENT INOM IT?

Studerar du på en utbildning inom IT eller IT-säkerhet och söker LIA/praktikplats? Vi är ute efter att hela tiden utvecklas och vill gärna göra detta med dig. Om du söker LIA eller praktikplats kan du höra av dig till ove.johansson@ojco.se så diskuterar vi det närmre! Vi ser framemot att få möta framtidens IT-tekniker!