Välj en sida

IT-SUPPORT OCH SERVICE

IT-SUPPORT OCH SERVICE

SMARTA OCH EFFEKTIVA SERVERSYSTEM MED DEDIKERAD PERSONAL

SMARTA IT-SYSTEM

OJCO IT såg tidigt fördelarna med serverbaserade system. Vi har arbetat med Remote Desktop Services (RDS) och Citrix i över 20 år. RDS är ett ”virtuellt skrivbord” som innebär att du kan nå ditt företags information och applikationer var du än befinner dig.  

Serverbaserade system passar alla företag; från enmansföretag till multinationella företag utanför landets gränser. 

Med serverbaserade system är IT-informationen centraliserad. Du kan koppla upp dig, på ett säkert sätt, i från en dator, telefon eller platta – var som helst. När som helst. 

Service och Support OJCO IT

DEDIKERAD PERSONAL

På OJCO IT brinner vi för det vi jobbar med. Vi lämnar inte jobbet ”på jobbet” utan håller oss väl uppdaterade även på fritiden, eftersom vi alla är passionerat intresserade av utvecklingen inom data och IT. När du anlita oss får du tillgång till all den kunskap som bara riktigt passionerade har. 

När du använder OJCO:s IT-tjänster kan du vara säker på att alltid vara uppdaterad vad gäller beprövade och driftsäkra tekniker inom IT-infrastruktur. På OJCO IT började vi arbeta med serverlösningar, som Microsoft terminal server och Citrix, redan för 20 år sedan och utvecklingen har inte stannat där. Numera ingår även virtuella serverlösningar och virtuella applikationer i vårt utbud av tjänster. Så söker du en IT-partner i framkant, är du alltid varmt välkommen till oss på OJCO IT. 

IT-SUPPORT, SERVICE OCH ÖVERVAKNING PÅ DISTANS

OJCO IT erbjuder IT-support, service och övervakning av din IT-infrastruktur på distans. Vår distanstjänst skapar översikt och trygghet såväl ekonomiskt som strukturellt. Tjänsten passar alla verksamheter, från enmansföretag till multinationella företag.  

Vår IT-support och service finns alltid tillgänglig för att säkerställa driften av din IT-infrastruktur. Dygnet runt. Året runt!

HOSTING

LÄS MER

IT-SÄKERHET

LÄS MER

SÄKERHETSPAKET

LÄS MER

BACKUP

LÄS MER