Välj en sida

EXPERTER PÅ IT-SÄKERHET SEDAN 1999

VI HJÄLPER ER ATT SÄKRA ERT FÖRETAG

IT-SÄKERHET FÖR DIN VERKSAMHET

Säkra infrastrukturen i din IT-miljö. På OJCO IT arbetar vi sedan länge med Next Generation Threat Preventions säkerhetsprodukter. Då vet vi att din data är säker! IT-säkerhet på bästa sätt.

NGTP är en avancerad brandväggsteknik som analyserar all datatrafik för att förhindra cyberattacker och intrångsförsök. Våra produkter för IT-säkerhet finns för hela infrastrukturen, med centralt placerade brandväggar hos oss liksom brandväggar ute på arbetsplatser. Dessutom är NGTP kompletterat med Endpoint-klienter för bärbara datorer samt skydd för mobiltelefoner och surfplattor. 

IT-säkerhet

BRANDVÄGGAR FÖR SÄKER IT

Att ha uppdaterade brandväggar är a och o för att skydda sin data och verksamhet mot cyberhot.
När du väljer OJCO IT:s brandväggslösningar vet du att dina brandväggar alltid är uppdaterade och underhållna för att hålla hoten borta. Samtliga Next Generation Threat Prevention-produkter styrs centralt. Säkerhetsprodukterna kan användas såväl i IT-miljön på din arbetsplats som i outsourcade miljöer, och både som enskilda enheter eller i sin helhet. På OJCO IT gillar vi valfrihet, därför bestämmer du själv om du vill köpa NGTP-produkterna eller hyra dem för längre eller kortare perioder. 

Vill du veta mer om hur ni också skulle kunna få högre IT-säkerhet i er verksamhet? Kontakta oss så berättar vi gärna mer om hur vi arbetar för att skydda våra kunders data.