IT-säkerhet

Next Generation Threat Prevention

Säkra infrastrukturen i din IT-miljö. OJCO erbjuder Next Generation Threat Prevention (NGTP) säkerhetsprodukter. NGTP är en avancerad brandväggsteknik som analyserar all datatrafik för att förhindra cyberatacker. Våra produkter för IT-säkerhet finns för hela infrastrukturen, med centralt placerade brandväggar hos OJCO liksom brandväggar ute på arbetsplatser. Dessutom är NGTP kompletterat med Endpoint-klienter för bärbara datorer samt skydd för mobiltelefoner och surfplattor.

Brandväggar för IT-säkerhet

Samtliga Next Generation Threat Prevention-produkter styrs centralt. Säkerhetsprodukterna kan användas såväl i IT-miljön på din arbetsplats som i outsourcade miljöer, och både som enskilda enheter eller i sin helhet. Välj att köpa NGTP-produkterna eller att hyra för längre eller kortare perioder.

Säkra och förbättra er infrastruktur och IT-miljön redan idag. Kontakta oss för ett möte.

Hosting

Hosting skapar en stabil infrastruktur och en säker och effektiv IT-lösning. Vi sköter tekniken, så att du kan fokusera på det du är bäst på.

IT-säkerhet

För att säkra infrastrukturen i din IT-miljön erbjuder vi Next Generation Threat Prevention säkerhetsprodukter.

Backup och replikering

Vi säkerställer din backup och replikering. Vi är experter och återställer dagligen ”förlorad”data från havererade datorer och servrar hos många företag.

Molntjänst

Molnet är alltid tillgängligt – var som helst, när som helst, på vilken enhet som helst. Vi erbjuder skalbara IT-lösningar för både små och stora bolag.

Support

Med smarta, serverbaserade system och dedikerad personal erbjuder vi IT-tjänster dygnet runt.