EXPERTER PÅ IT-SÄKERHET SEDAN 1999

Next Generation Threat Prevention

Säkra infrastrukturen i din IT-miljö. På OJCO arbetar vi sedan länge med Next Generation Threat Preventions säkerhetsprodukter. Då vet vi att din data är säker! IT-säkerhet på bästa sätt.

NGTP är en avancerad brandväggsteknik som analyserar all datatrafik för att förhindra cyberattacker och intrångsförsök. Våra produkter för IT-säkerhet finns för hela infrastrukturen, med centralt placerade brandväggar hos OJCO liksom brandväggar ute på arbetsplatser. Dessutom är NGTP kompletterat med Endpoint-klienter för bärbara datorer samt skydd för mobiltelefoner och surfplattor. 

IT-säkerhet OJCO

Brandväggar för IT-säkerhet

Att ha uppdaterade brandväggar är a och o för att skydda sin data och verksamhet mot cyberhot.
När du väljer OJCO:s brandväggslösningar vet du att dina brandväggar alltid är uppdaterade och underhållna för att hålla hoten borta. Samtliga Next Generation Threat Prevention-produkter styrs centralt. Säkerhetsprodukterna kan användas såväl i IT-miljön på din arbetsplats som i outsourcade miljöer, och både som enskilda enheter eller i sin helhet. På OJCO gillar vi valfrihet, därför bestämmer du själv om du vill köpa NGTP-produkterna eller hyra dem för längre eller kortare perioder. 

Vill du veta mer om hur ni också skulle kunna få högre IT-säkerhet i er verksamhet? Kontakta oss så berättar vi gärna mer om hur vi arbetar för att skydda våra kunders data.  

SECURITY CHECKUP

Varje uppkoppling utgör en säkerhetsrisk för cyberintrång eller förlust av känslig data om man inte har full koll på alla företagets enheter och vad de gör online. Gör en enkel riskanalys hos oss!

SÄKERHETS-PAKET

Idag borde alla oroa sig för cyberhot, därför har OJCO IT sammanställt anpassade säkerhetspaket för olika nätverksbehov, allt från marknadsledande leverantörer.

BACKUP & REPLIKERING

Förlorad data är det största hotet mot din verksamhet. På OJCO är vi experter på backup och replikering av företagsdata sedan 1999. Vår erfarenhet. Din trygghet!

UTBILDA ERT FÖRETAG

OJCO IT arbetar med att skapa trygga och säkra IT-miljöer för sina kunder. Därför erbjuder vi certifiering inom informationssäkerhet till din verksamhet för att kunna förebygga och utbilda din personal. 

SERVICE

OJCO erbjuder smarta och serverbaserade system. Vår dedikerade personal erbjuder IT-tjänster och support dygnet runt, året runt. Med OJCO är din IT i trygga händer.