EXPERTER PÅ IT-SÄKERHET SEDAN 1999

Next Generation Threat Prevention

Säkra infrastrukturen i din IT-miljö. På OJCO arbetar vi sedan länge med Next Generation Threat Preventions säkerhetsprodukter. Då vet vi att din data är säker! IT-säkerhet på bästa sätt.

NGTP är en avancerad brandväggsteknik som analyserar all datatrafik för att förhindra cyberattacker och intrångsförsök. Våra produkter för IT-säkerhet finns för hela infrastrukturen, med centralt placerade brandväggar hos OJCO liksom brandväggar ute på arbetsplatser. Dessutom är NGTP kompletterat med Endpoint-klienter för bärbara datorer samt skydd för mobiltelefoner och surfplattor. 

IT-säkerhet OJCO

Brandväggar för IT-säkerhet

Att ha uppdaterade brandväggar är a och o för att skydda sin data och verksamhet mot cyberhot.
När du väljer OJCO:s brandväggslösningar vet du att dina brandväggar alltid är uppdaterade och underhållna för att hålla hoten borta. Samtliga Next Generation Threat Prevention-produkter styrs centralt. Säkerhetsprodukterna kan användas såväl i IT-miljön på din arbetsplats som i outsourcade miljöer, och både som enskilda enheter eller i sin helhet. På OJCO gillar vi valfrihet, därför bestämmer du själv om du vill köpa NGTP-produkterna eller hyra dem för längre eller kortare perioder. 

Vill du veta mer om hur ni också skulle kunna få högre IT-säkerhet i er verksamhet? Kontakta oss så berättar vi gärna mer om hur vi arbetar för att skydda våra kunders data.  

HOSTING

Säker hosting är grunden för en stabil IT-infrastruktur. Hos OJCO är din data säker. Vi sköter all teknik, så du kan fokusera på det du är bäst på!

IT-SÄKERHET

Skydda din data. På OJCO använder vi sedan länge Next Generation Threat Preventions säkerhetsprodukter. Då vet vi att din data är säker

BACKUP & REPLIKERING

Förlorad data är det största hotet mot din verksamhet. På OJCO är vi experter på backup och replikering av företagsdata sedan 1999. Vår erfarenhet. Din trygghet!

CLOUD CONNECTOR

Med OJCO CloudConnector är din data alltid tillgänglig. Var som helst, när som helst, och från vilken enhet som helst! Vi erbjuder skalbara IT-lösningar för både små och stora verksamheter.

SUPPORT

OJCO erbjuder smarta och serverbaserade system. Vår dedikerade personal erbjuder IT-tjänster och support dygnet runt, året runt. Med OJCO är din IT i trygga händer.