Välj en sida

Nyheter från OJCO

Hyr din datakraft hos OJCO IT

jun 22, 2020

Behöver ditt företag serverkapacitet för att installera program? Vill ni hyra datakraft istället för att äga en egen server? Hos OJCO IT kan din verksamhet göra precis detta. Du kommer åt din data via internet, och all trafik går genom våra NGTP brandväggar. OJCO har tre datacenter på två orter i Sverige, Helsingborg och Växjö. Om du hyr din datakraft hos OJCO erbjuder vi dig:

  • Hyrd kapacitet där ni kan skala upp/ner efter behov.
  • Möjlighet att replikera till sekundärt data-center.
  • Två inkommande internetförbindelser vilket innebär att om den ena skulle gå ner, finns det fler servrar/backuper att lita på.
  • Next Generation Threat Prevention (NGTP) skydd i brandväggarna.
  • Hjälp med övervakning och underhåll. OJCO hjälper er att övervaka system, hårdvara, mjukvara med mera och vi underhåller allt ifrån hårdvara till att datacentren är uppdaterade.

Var rädd om er data och låt inte obehöriga komma åt det som inte är deras. I dagens digitala samhälle krävs det att den data som används är säker och att personuppgifter och annan information inte kommer ut till obehöriga. Hos OJCO garanteras du det säkraste IT-skyddet och även de skydd som lagen om GDPR kräver. Vi finns här för att säkra din data, hör av dig till OJCO IT idag!