Välj en sida

HYR DATAKRAFT

SÄKRA ER VERKSAMHET

HYR DATAKRAFT

Hyr datakraft istället för att äga en server

Behöver ditt företag serverkapacitet för att installera program? Vill ni hyra datakraft istället för att äga en egen server? Hos OJCO IT kan din verksamhet göra precis detta. Du kommer åt din data via internet, och all trafik går genom våra NGTP brandväggar. Vi har tre datacenter på två orter i Sverige, Helsingborg och Växjö.

FÖRDELAR MED ATT HYRA DATAKRAFT HOS OJCO:

  • Hyrd kapacitet där ni kan skala upp/ner efter behov.
  • Möjlighet att replikera till sekundär serverhall.
  • Två inkommande internetförbindelser vilket innebär att om den ena förbindelsen skulle gå ner, går det över till en annan förbindelse.
  • Next Generation Threat Prevention (NGTP)-skydd i brandväggarna.
  • Hjälp med övervakning och underhåll. OJCO hjälper er att övervaka system, hårdvara, mjukvara med mera och vi underhåller allt ifrån hårdvara till att servrarna är uppdaterade.

HYR DATAKRAFT HOS OJCO IT

Var rädd om er data och låt inte obehöriga komma åt det som inte är deras. I dagens digitala samhälle krävs det att den data som används är säker och att personuppgifter och annan information inte kommer ut till obehöriga. Hos OJCO garanteras du det säkraste IT-skyddet och även de skydd som lagen om GDPR kräver. Vi finns här för att säkra din data, hör av dig till oss idag!