HYR DATAKRAFT

Hyr datakraft istället för att äga en server

Behöver ditt företag serverkapacitet för att installera program? Vill ni hyra datakraft istället för att äga en egen server? Hos OJCO IT kan din verksamhet göra precis detta. Du kommer åt din data via internet, och all trafik går genom våra NGTP brandväggar. OJCO har tre datacenter på två orter i Sverige, Helsingborg och Växjö.

 

Fördelar med att hyra datakraft hos OJCO:

  • Hyrd kapacitet där ni kan skala upp/ner efter behov.
  • Möjlighet att replikera till sekundär serverhall.
  • Två inkommande internetförbindelser vilket innebär att om den ena förbindelsen skulle gå ner, går det över till en annan förbindelse.
  • Next Generation Threat Prevention (NGTP)-skydd i brandväggarna.
  • Hjälp med övervakning och underhåll. OJCO hjälper er att övervaka system, hårdvara, mjukvara med mera och vi underhåller allt ifrån hårdvara till att servrarna är uppdaterade.

 

Hyr datakraft hos OJCO IT

Var rädd om er data och låt inte obehöriga komma åt det som inte är deras. I dagens digitala samhälle krävs det att den data som används är säker och att personuppgifter och annan information inte kommer ut till obehöriga. Hos OJCO garanteras du det säkraste IT-skyddet och även de skydd som lagen om GDPR kräver. Vi finns här för att säkra din data, hör av dig till OJCO IT idag!

blank

HOSTING

Säker hosting är grunden för en stabil IT-infrastruktur. Hos OJCO är din data säker. Vi sköter all teknik, så du kan fokusera på det du är bäst på!

COLOCATION

OJCO IT placerar era servrar på ett säkrare och tryggare ställe. Låt inte data gå förlorad på grund av en överhettad skrubb!

IT-SÄKERHET

Skydda din data. På OJCO använder vi sedan länge Next Generation Threat Preventions säkerhetsprodukter. Då vet vi att din data är säker

BACKUP & REPLIKERING

Förlorad data är det största hotet mot din verksamhet. På OJCO är vi experter på backup och replikering av företagsdata sedan 1999. Vår erfarenhet. Din trygghet!

SERVICE

OJCO erbjuder smarta och serverbaserade system. Vår dedikerade personal erbjuder IT-tjänster och support dygnet runt, året runt. Med OJCO är din IT i trygga händer.