Välj en sida

SÄKERHET

Företagets data är säker med Ojco

BACKUP

Det har aldrig varit enklare att ta backup.

HOSTING

Hyr datakraft hos oss.

OJCO IT

EXPERTER PÅ IT-SÄKERHET SEDAN 1999

En trygg och säker, IT-struktur är extremt viktigt för alla typer av verksamheter. Risken för dataintrång, avlyssning och cyberattacker har under de senaste åren ökat lavinartat, inte för att prata om ökningen sedan Covid-19 pandemin. Förr var det nästan bara större verksamheter som drabbades och fick sin verksamhet infiltrerad. Idag ser hotbilden helt annorlunda ut. Allt fler företag drabbas av dataintrång och problemet drabbar nu alla typer av verksamheter. Oavsett storlek.

OJCO IT är ett svenskt IT företag som har arbetat med IT-säkerhet och säkra IT-lösningar sedan 1998. Vi kan hjälpa dig med den enklaste säkerhetslösningen till komplexa säkerhetsmiljöer. Våra kunders verksamheter finns över hela världen, och återfinns inom alla branscher. Våra kunder ser vikten i att ha en trygg och säker IT-infrastruktur som de vet fungerar och som de kan lita på dygnet runt, året runt. En säker IT-infrastruktur som alltid fungerar!

OJCO

Protester efter att Reddit vill ha betalt av tredjepartsappar

Reddit har börjat ta betalt av utvecklare för tillgången till sajtens API:er. Enligt ett inlägg från en Reddit-användare ska det nu kosta 12 000 dollar för 50 miljoner API-anrop. Något som skulle innebära enorma summor för populära tredjepartsappar som Apollo, vilket...