COLOCATION

Placerar inte dina servrar i en skrubb

Har ditt företag sin server placerad i en skrubb, ett arkiv eller något liknande? Då borde ni höra av er till OJCO IT.  

OJCO placerar er server på ett säkrare och tryggare ställe. Att placera en server i en skrubb eller något annat rum, där ventilationen inte är på topp, kan leda till överhettning och att data går förlorad. 

  Fördelar med colocation hos OJCO IT:

  • Colocation och infrastruktur med UPS, kyla och skalskydd. UPS innebär att OJCO har batteribackup ifall strömmen skulle gå. Då fungerar OJCOs servrar som vanligt. Våra servrar håller alltid en kyla på mellan 16–19 grader. Elen som används är förnybar energi och kommer från Öresundskraft, vilket innebär att våra kunder gör ett miljömedvetet val med OJCO IT.
  • Möjlighet att replikera till sekundär serverhall.
  • Två inkommande internetförbindelser vilket innebär att om den ena förbindelsen skulle gå ner, går det över till en annan förbindelse.
  • Next Generation Threat Prevention (NGTP)-skydd i brandväggarna.
  • Hjälp med övervakning och underhåll. OJCO hjälper er att övervaka system, hårdvara, mjukvara med mera och vi underhåller allt ifrån hårdvara till att servrarna är uppdaterade.

   

  Gör ett smart val och sätt era servrar hos OJCO IT. Låt inte era servrar bli överhettad och ta inte risken med att låta er data gå förlorad. Hos OJCO garanteras du det säkraste IT-skyddet och även de skydd som lagen om GDPR kräver. Vi är här för dig och din verksamhet! Kontakta oss redan idag så kan vi diskutera mer.  

  Colocation

  HOSTING

  Säker hosting är grunden för en stabil IT-infrastruktur. Hos OJCO är din data säker. Vi sköter all teknik, så du kan fokusera på det du är bäst på!

  HYR DATAKRAFT

  Investera i din verksamhet istället för i ITn. Var rädd om er data och låt inte obehöriga komma åt det som inte är deras. Hyr datakraft istället för att äga en egen server.

   

  IT-SÄKERHET

  Skydda din data. På OJCO använder vi sedan länge Next Generation Threat Preventions säkerhetsprodukter. Då vet vi att din data är säker

  BACKUP & REPLIKERING

  Förlorad data är det största hotet mot din verksamhet. På OJCO är vi experter på backup och replikering av företagsdata sedan 1999. Vår erfarenhet. Din trygghet!

  SERVICE

  OJCO erbjuder smarta och serverbaserade system. Vår dedikerade personal erbjuder IT-tjänster och support dygnet runt, året runt. Med OJCO är din IT i trygga händer.