BACKUP / REPLIKERING

OJCO säkerställer din backup och replikering 

Förlorad data är ett av de största hoten mot din verksamhet och på OJCO är vi experter på backup och replikering av data sedan 1999. Vår erfarenhet. Din trygghet! 

Dagligen återställer OJCO ”förlorad” data från backuper till våra kunders enheter. Det kan vara allt från en dator som blivit stulen, eller gått sönder, till hårddiskar som slutat fungera av olika anledningar.  

Många av våra kunder har upptäckt att ett förebyggande säkerhetsarbete är en investering, inte en kostnad. 

 

Det har aldrig varit enklare att säkra din data, nu endast med några klick! Du kan nu beställa dina backuper online hos OJCO IT. Besök ojco.online för att lära dig hur!

Backup och replikering

Reducera risken för driftstopp

OJCO hjälper många företag att säkerställa sin backup och replikering, då krypteras din data med högsta säkerhet, innan den skickas via internet till våra backup-servrar som är placerade i våra datacenter. 

Replikering är en identisk spegling av din befintliga server. Med en replikeringslösning hos OJCO minskar risken för driftstopp markant. Vid ett driftstopp på din ordinarie server kopplas trafiken direkt över till din replikeringsserver, vilket gör att du och dina arbetskamrater kan fortsätta att jobba precis som vanligt.  

Skillnaden mellan en backup och en replikeringserver är att en replikeringsserver inte kan återläsa data och ersätter därför inte en fungerande backup vid exempelvis diskhaverier, virus eller förlorad data. Replikeringsservern ses snarare som ett kostnadseffektivt komplement som säkerställer att den löpande verksamheten kan fortgå direkt om en server får driftstopp.  

Fördelar med OJCO backup och replikering

  • Backup och replikering sparas tryggt i våra tre datacenter. 
  • All lagrad data i OJCO:s datacenter skyddas av NGTP brandväggar. 
  • All lagrad RDS data är krypterad med 256 bitars kryptering. 
  • Kontinuerliga rutiner säkerställer en fungerande återställning. 
  • OJCO sköter underhåll och övervakning. Vilket frigör personal hos er. 
  • OJCO rapporterar kontinuerligt till sina kunder att backup fungerar felfritt 

HOSTING

Säker hosting är grunden för en stabil IT-infrastruktur. Hos OJCO är din data säker. Vi sköter all teknik, så du kan fokusera på det du är bäst på!

IT-SÄKERHET

Skydda din data. På OJCO använder vi sedan länge Next Generation Threat Preventions säkerhetsprodukter. Då vet vi att din data är säker

SECURITY CHECKUP

Varje uppkoppling utgör en säkerhetsrisk för cyberintrång eller förlust av känslig data om man inte har full koll på alla företagets enheter och vad de gör online. Gör en enkel riskanalys hos oss!

CLOUD CONNECTOR

Med OJCO CloudConnector är din data alltid tillgänglig. Var som helst, när som helst, och från vilken enhet som helst! Vi erbjuder skalbara IT-lösningar för både små och stora verksamheter.

SERVICE

OJCO erbjuder smarta och serverbaserade system. Vår dedikerade personal erbjuder IT-tjänster och support dygnet runt, året runt. Med OJCO är din IT i trygga händer.