ÅTERFÖRSÄLJARE

Bli återförsäljare av OJCO:s tjänsteutbud.

Vill du erbjuda dina kunder förstklassiga IT-tjänster som hosting, IT-säkerhet, cloudlösningar, backup- och replikeringstjänster med fokus på hög tillgänglighet och driftsäkerhet? Då ska du bli återförsäljare av OJCO:s tjänster.

Som återförsäljare av OJCO:s tjänsteutbud får du får tillgång till egna servrar i våra tre datacenter som är placerade i Sverige. Vilket innebär att du kan erbjuda dina kunder säkra IT-tjänster utan att själv behöva investera i IT-infrastruktur.

Vi tillhandahåller och driftar all teknik, och du administrerar samtliga tjänster och kontakter med dina kunder precis som vanligt.

All lagring sker på hårdvaruservrar placerade i våra tre datacenter i Sverige. Våra datacenter är sammanlänkade via stadsnät och gränsöverskridande anslutningar som exempelvis Sydlänk, vilket gör det enkelt att ansluta företag som är anslutna till stadsnät över hela landet.

IT-samarbete för framgång

Oavsett om du är en etablerad IT-konsult som vill växa, eller om du har tankar på att starta eget IT-konsultbolag finns vi på OJCO med dig hela vägen. Tillsammans samarbetar vi och erbjuder dina kunder en förstklassig IT-infrastruktur med fokus på driftsäkerhet, och alltid med fokus på nöjda kunder. Vår erfarenhet. Din trygghet!

OJCO erbjuder

 • Tillgång till tre separata datacenter placerade på två orter i Sverige.
 • Våra datacenter som är förbundna med lan-2-lan för maximal prestanda.
 • Utgående internet från varje datacenter.
 • Cloud-miljöer för bland annat AD-Exchange-serverbaserade system.
 • Vårt team med dedikerade medarbetare med hög kompetens.

  Vi söker: Drivna och kundfokuserade återförsäljare!

  Låt oss samarbeta för en framgångsrik framtid tillsammans. Tveka inte. Boka ett möte redan idag. Tillsammans kan vi skapa stordåd!

  HOSTING

  Säker hosting är grunden för en stabil IT-infrastruktur. Hos OJCO är din data säker. Vi sköter all teknik, så du kan fokusera på det du är bäst på!

  IT-SÄKERHET

  Skydda din data. På OJCO använder vi sedan länge Next Generation Threat Preventions säkerhetsprodukter. Då vet vi att din data är säker

  BACKUP & REPLIKERING

  Förlorad data är det största hotet mot din verksamhet. På OJCO är vi experter på backup och replikering av företagsdata sedan 1999. Vår erfarenhet. Din trygghet!

  CLOUD CONNECTOR

  Med OJCO CloudConnector är din data alltid tillgänglig. Var som helst, när som helst, och från vilken enhet som helst! Vi erbjuder skalbara IT-lösningar för både små och stora verksamheter.

  SUPPORT

  OJCO erbjuder smarta och serverbaserade system. Vår dedikerade personal erbjuder IT-tjänster och support dygnet runt, året runt. Med OJCO är din IT i trygga händer.