Välj en sida

Nyheter från OJCO 

Är din verksamhet säkrad mot Cyberhot?

apr 24, 2019

Under senaste tiden har det pratats mycket i media om cyberhot, och om företag som blivit utsatta och utslagna. Företagen har blivit infiltrerade av bedragare där cyberbrottslingarna har lyckats komma in i företagens datasystem och beslagtagit affärskritisk data. Data som kan få hela den infiltrerade verksamheten att stanna.

Ofta använder hackers metoder som går ut på att hitta kryphål i IT-säkerheten för att utnyttja dessa säkerhetsbrister och komma in i affärssystemen hos företag. Därefter letar de upp affärskritisk data som de krypterar så denna blir otillgänglig för verksamheten till dess man betalt en lösensumma till cyberbrottslingarna för att få tillgång till krypeteringsnycklen.

För många låter det här som science fiction, men det här är allas vår vardag idag. Cyberhot drabbar inte längre bara stora företag. Idag är alla typer av verksamheter en måltavla för cyberhot. Därför är det extremt viktigt att skydda sin verksamhet idag. Hur är det med IT-säkerheten på ditt företag?

OJCO IT har vi arbetat med IT-Säkerhet, hosting och smarta lösningar för backup och replikering av data i över 20 år. Vi hjälper er att sätta upp ett säkert skydd mot cyberhot.