Välj en sida

Använder du tvåstegsautentisering?

okt 19, 2021

Använder du tvåstegsautentisering på Facebook, Instagram, LinkedIn och andra plattformar? Hur vanligt är det egentligen att använda sig av tvåstegsautentisering?
 
Att kunna identifiera att det faktiskt är du som loggar in på din Facebook har blivit allt viktigare. Det blir vanligare och vanligare att konton på Facebook blir hackade som sen kontaktar hackaren kontots vänner i hopp om att fälla ett nytt offer.. 👾 Likadant gäller det för LinkedIn, Instagram och många andra plattformar som majoriteten av jordens befolkning använder dagligen. Vi delar viktig data, känslig data i form av bilder på våra vänner och vår familj, data som vi inte vill ska hamna i någon annans händer… 
 
Delta gärna i vår undersökning på LinkedIn, Facebook eller Instagram där vi frågar dig som användare om du använder dig av tvåstegsautentisering. Se till att använda tvåstegsautentisering på de plattformar som går att använda det på. Det är ett bra steg mot att förebygga mot att bli av med viktig data! Vill du veta hur man gör? Vi har demonstrerat detta i tidigare inlägg!