IT-nyheter från

OJCO Secure IT

Efter strålningsvarning: Apple uppdaterar mjukvaran i Iphone 12

Apple meddelar att företaget kommer släppa en mjukvaruuppdatering till Iphone 12 i Frankrike efter att ett test genomfört av landets nationella frekvensmyndighet visat på att mobilerna har för höga strålningsnivåer, rapporterar Reuters.

Den franska regeringen säger att mjukvaruupdateringen kommer att testas snarast möjligt och bör räcka för att Iphone 12-modeller återigen ska kunna säljas i landet.

Apple säger att de fortfarande bestrider testprotokollet som använts för den franska myndighetens mätning men släpper oavsett en uppdatering för att följa de krav som Frankrike satt.

Efter den franska frekvensmyndighetens mätresultatet publicerades beslutade även Belgien för att genomföra en egen granskning av Iphone 12 och andra modeller.

Läs också: Kina nekar – ”Har inte förbjudit Iphone”

 

Akriv - Nyheter

Välkommen till OJCO Secure ITs Workinar den 19 oktober 10.00 avseende Microsoft Azure och dess potential inom säkerhet, innovation och skalbarhet

Workinaret sker på plats eller via länk. På plats finns representanter ifrån OJCO samt distributör Ingram Micro för vidare dialog för de som så önskar.

Agenda för dagen

  • Trender vad gäller Azure och dess potential.
  • Datacenter och primärt dem svenska – Var lagras min data?
  • Kostnadseffektivisering – Kan jag spara tid och pengar eller är Azure en dyr historia?
  • Förtroende och säkerhet – Väsentliga områden vad gäller tjänster i molnet.
  • Azure – Ett modeord eller produkt med faktisk substans. Vi kikar närmare på följande, Azure Virtual Desktop, Defender for Cloud och Azure Sentinel – Säkerhetsinformation och händelsehantering.
  • Klassisk Q&A och nästa steg för er.

Det finns två sätt att ta del av föreläsningen

  • På plats Scandic Hotell Nord Helsingborg med start 10.00 där det vid start bjuds på kaffe och fralla samt lunch 12.15 efter Workinar.
  • På distans via länk med start 10.30.

Alla som deltar får möjlighet till en gratis "OJCO EyeSight" rapport som visar allmän tillgänglig information för att upptäcka och avslöja säkerhetsbrister i er domän.