[webbu_columns direction="one-half" lastbox="off"]Fredagen den 21 september 2012 började det brinna på Hanson & Möhring i Oceanhamnen i Halmstad. Branden tog med sig byggnader, produkter, inredningar och IT-infrastrukturen.
Tack vare att företaget lagt sin IT i molnet hostat av OJCO kunde företaget vara i gång igen på måndagen 24 september i andra lokaler – innan branden var släkt. Detta räddade verksamheten och idag är man mycket tacksam att man använt sig av backuptjänst hos OJCO.
Inom IT-säkerheten idag är backup ett måste! Har ni inte råkat ut för dataförlust än så kan ni kallt räkna med att ni kommer att råka ut för det.
Att förlora all information kan innebära att företaget går i konkurs – så varför låta det gå så långt! Se till att alltid säkerställa er backup och ni ökar chanserna att alltid vara ”in business”.
Låt oss hjälpa er säkerställa er backup och ni kan koncentrera er på det ni gör bäst – er verksamhet. Vi sköter övervakning och underhåll, och er data är i den säkraste av omvårdnad.[/webbu_columns]